in Caterinci

Dacă erau contemporani cu noi…

De la prietenul (şi cel mai puternic contestatar) Pinkish, am primit o leapşă funny. Dar funny rău, mai ales că a pornit la o discuţie pe skype. Şi cum noi avem o imaginaţie bogată, să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă unele personalităţi istorice ne-ar fi fost contemporane…

Calistrat Hogaş ar fi câştigat detaşat RoBlogFestul la categoria „Cel mai bun blog de turism”. Corina Georgescu şi blogul ei ar fi fost mic copil. Nu, nene! Pe drumuri de munte, În munţii Neamţului… blogging!

Bacovia ar fi fost considerat emo. L-ar fi citit copile care ascultă Tokio Hotel şi blogul lui ar fi avut o temă neagră cu fonturi gri şi în loc de snow.js, plumb.

CanCanul ar fi avut şi mai multe subiecte de publicat. EXCLUSIV! Sex tape cu Carol al II-lea şi Elena Lupescu! VIDEO numai în ediţia de mâine!

Tot în CanCan ar fi apărut o galerie foto cu A.I. Cuza plecând de la Golden Blitz. A doua zi toată presa centrală ar fi scris despre „contractele abuzive pentru construcţia căilor ferate române” şi legăturile Regilor Căilor Ferate cu camarila domnitorului.

De acuzele opoziţiei n-ar fi scăpat nici Grigore Ureche, care ar fi fost numit „tonomatul mogulului”. Se vede clar în letopiseţ că s-a vândut pe bani mulţi!

Tudor Vladimirescu s-ar fi rezumat la petiţii online. Şi din când în când, câte un protest pe dealul Cotrocenilor, alături de activişti ai vremurilor noastre.

Titu Maiorescu i-ar fi luat pâinea de la gură lui Manafu, organizând Junimea Social Network avându-i ca invitaţi principali pe Marius Moga şi pe cel care îi compune versurile pieselor, Mihai Eminescu.

Şi probabil Constantin Mavrocordat i-ar fi avut la curte pe Guţă şi Adi Minune, Caragiale s-ar fi angajat la Trombon, Sadoveanu ar fi ajuns pe primul loc în Zelist înaintea lui Chinezu…

Leapşa merge la Auraş, Dan şi Makavelis pentru că de obicei pe blogurile lor râd. Bonus: Toma Nicolau care promite ceva cu sport.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu