Joi Facebook a lansat noile pagini (fostele FanPages). Şoc şi groază printre marketeri. Un articol interesant care conţine şi linkuri către alte articole la fel de interesante – Alex Bleau (de văzut linkurile către Alex Negrea şi Ana Matei).

Costin a fost în Mama Rusie şi a vorbit cu Eugene Kaspersky (de la antivirusul cu acelaşi nume). E un eveniment notabil pentru că nu ne întâlnim des cu oameni care contează pe piaţa internaţională.

Republika a preluat Copimaj Interactive şi tot săptămâna asta a lansat o aplicaţie pentru Groupon care urmează să fie folosită la nivel internaţional.

Joi am fost invitat de Alex Negrea la Radio Lynx. Despre JobPeNet, proiectul pe care l-am lansat în emisiune aici. Am pus înregistrarea completă aici.

AOL a cumpărat Huffington Post pentru “doar” 315 milioane de dolari. De ce au făcut chestia asta mă depăşeşte.

Evident, la începutul săptămânii toată lumea a vorbit despre reclamele de la SuperBowl. Am analizat pe scurt aici.

În alte ştiri pe scurt: Facebook se mută de la Palo Alto, iPad 2 e în producţie, Nokia şi Microsoft au făcut un parteneriat pentru software de mobile, Google vrea să cumpere Twitter, Guitar Hero se închide, iar Facebook se pregăteşte să lanseze noul tip de mesagerie pentru toate conturile.