Ieri am schimbat pentru prima oară așezarea prin mașini și am plecat din Hunedoara cu destinația Râmnicu Vâlcea. Traseu scurt, la 5 suntem la hotel, zicea Bobby la plecare. Evident, n-a fost așa 😀

Am ales pentru prima oprire Castelul Huniazilor pe care nu reușisem să-l văd până acum. Mi-ar fi părut tare rău dacă nu ajungeam, mai ales că nu știu când o să mai trec prin Hunedoara, iar castelul e extraordinar. Se vede că s-au bagat ceva bani în renovare.

Și pentru că Minxieee ne-a părăsit pentru mașina lui Augustin Radu, am fost uns fotograf oficial al mașinii no.2, aka Echipa Rachetă. M-am tot jucat cu aparatul și mi-au ieșit multe poze mișto, dar uitați-o pe asta de mai jos. Așa arată Bobby Voicu atunci când are o idee de succes :))

Au urmat cetatea Devei, unde am urcat cu un lift foarte dubios, pus pe o șină destul de îngustă, rămășițele gorunului lui Horea, castrul roman de la Germisara și cetățuia de la Costești, nu înainte de o masă copioasă în Deva (la restaurantul Casina, despre care am aflat de pe Twitter).

A urmat lungul drum spre Râmnicu Vâlcea, unde v-am zis că trebuia să ajungem la 5. Am ajuns la 10 și ceva, după ce văzuserăm căprioare prin pădure, pante abrupte și câini sinucigași.

Bateriile la telefoane erau terminate de mult, semnalul pe stickurile de internet lipsea, așa că vreme de vreo 250 de km am jucat Fazan prin stațiile de emisie recepție cu mașina no.3 aka Captain Slow :)) (numele mașinii fiind un antonim Echipei Rachetă :D). N-am mai râs atât de prin liceu cred :)) Am jucat pe orașe care încep cu o anumită literă. Noi inventam pe loc nume de orașe sau de sate care să pară reale :)) Orice oraș avea o variațiune ”de jos”, ”de sus” și ”de stepa” :)) A fost demențial.

Niște poze de ieri găsiți aici. Sunt doar o foarte mică parte din tot ce am fotografiat și filmat, revenim cu restul cât mai curând.

Redescoperă România este un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45şi Muzeul National al Taranului Roman.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu