Miercuri, 1 iunie, Monden.info a făcut trecerea de la blog la site pe o nouă adresă: Urban.ro. Cristina Chipurici a părăsit echipa pe care a condus-o în ultimii 2 ani dedicându-se proiectelor personale. Noul Project Manager este Matei Garici. Pe Refresh.ro găsiţi un interviu cu Orlando Nicoară în care sunt clarificate mai multe lucruri.

Bogdan Naumovici s-a lansat în online cu p4d.ro un site de oferte al cărui principiu e invers faţă de cel al Groupon. Investiţia cică ar fi de 60.000 de euro. Sunt curios pe ce s-au dat banii ăştia.

Spre sfârşitul săptămânii GSP a lansat Radio.Gsp.ro, anunţat încă de acum o lună. Ceva detalii.

Siemens Amazing Race e declarat deja un succes, cu o audienţă de „400.000 de utilizatori online”. Dincolo de cifre bombastice, profilul de Facebook (atenţie, profil!) are doar 297 de prieteni, după o campanie în care s-au cheltuit 15.000 de euro (sursa). Un calcul simplu ne duce la un buget de aproximativ 50 de euro pentru fiecare prieten.

HyperActive a lansat Digital Factbook, o analiză a pieţei digitale din România. Raportul a stârnit deja controverse între oamenii de online.

În alte ştiri pe scurt: Romtelecom şi-a lansat portal de ştiri, butonul +1 de la Google e disponibil şi a început să fie deja implementat, Franţa a interzis pronunţarea cuvintelor Facebook şi Twitter la radio şi TV, Twitter caută video şi fotografii, Audi a copiat o melodie de la Eminem în cel mai recent spot TV, iar Shaquille O’neil a anunţat pe Twitter că se retrage din NBA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu