Fără îndoială, evenimentul săptămânii a fost Social Media Camp, desfăşurat la Pârăul Rece. Costin a fost acolo din partea echipei ReFresh.ro.

Pentru hipioţi şi nostalgici, ADfel se face şi anul ăsta. Pentru că TNB e în renovare, ADfel 2011 se face în Fabrica.

2parale se extinde şi în Bulgaria. Pentru vecinii de la Sud de Dunăre, reţeaua are deja 3 campanii şi este disponibilă pe 2leva.bg (oare ce corespondent are „para” în limba bulgară?). Detalii.

Săptămâna aceasta a avut loc BCR Ladies Open România. În cadrul turneului bloggerii au avut o zonă special amenajată de Provision.

Duminică finala Copei America a fost transmisă în direct pe Youtube, continuându-se astfel paşii pe care Google îi face spre transmisiile live.

Miercuri au început înscrierile pentru a patra ediţie a Şcolii ADC*RO.  Cred că singurul new entry de la tutori este Cătălin Dobre, McCann.

În alte ştiri pe scurt: Antena3.ro are versiune HTML5, Călin Fusu vinde doizece.ro, s-a lansat o bere nouă, tipul de la Old Spice a fost înlocuit, Google Toolbarul pentru Firefox iese la pensie, Apple vrea să cumpere Hulu şi Google închide G Labs.

Şi în încheiere vă semnalez o serie de articole începută de curând de Carmen Albişteanu, o recapitulare a campaniilor pe blogurile româneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu