in Muzici

Miercuri seară am ajuns (în sfârşit!) la un concert din cadrul SoNoRo – festivalul internaţional de muzică de cameră – despre care vă povesteam zilele trecute.

Am nimerit şi de data asta foarte bine, la o combinaţie de jazz fusion şi muzică clasică, într-un decor absolut fabulos. Uitaţi-vă la poza de mai sus. E sala de Marmură din Cercul Militar Naţional, un spaţiu care se potriveşte excelent festivalului SoNoRo.

În urmă cu câteva zeci de ani aveau loc aici serate dansante, cu muzică clasică şi oameni gătiţi corespunzător. Acum s-a făcut un upgrade, cu muzica de jazz şi spectatori îmbrăcaţi „smart casual”. M-am bucurat să găsesc o sală aproape plină şi un program foarte echilibrat. Iar atmosfera e aşa cum trebuie: cu ştaif.

Încă mai puteţi merge la SoNoRo în Bucureşti până miercurea viitoare. Mâine (sâmbătă) elevii şi studenţii au acces la repetiţii la Ateneul Român între orele 14:00 – 16:00, iar duminică e intrarea gratuită la spectacolul Rising Stars Matinee. Ocazii sunt, timp să aveţi să mergeţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu