Vă mai aduceţi aminte de Rebelde? Era prin 2005 un serial mexican cu nişte tineri care cântau într-o formaţie, RBD. Mexicanii au creat o isterie generală şi au vândut peste 20 de milioane de albume. În fapt, Rebelde e un remake după Rebelde way, un serial argentinian, care a dus la formarea trupei Erreway.

Cam asta încearcă acum ProTV cu Pariu cu viaţa şi LaLa Band.

Mi se pare că e un exerciţiu foarte bun de marketing. RBD a ajuns prin 2006-2007 să vândă în prostie. Vindeau absolut orice promoţionale cu numele formaţiei şi pozele membrilor trupei. În caz că nu vă mai amintiţi, piaţa românească era invadată de penare cu RBD, caiete, ghiozdane şi tot felul de alte accesorii pentru tinerii de şcoală generală sau liceu. Asta pe lângă muzică, evident. Genul ăsta de serial care vine şi cu o continuare în viaţa reală, care dă senzaţia de reality-show, cred că va fi tot mai întâlnit în următorii ani.

ProTV abia a început munca, dar serialul şi trupa se pot dezvolta frumos. LaLa Band are un blog, iar serialul are un site dedicat. Fanii au putut vedea în avans ultimul episod al sezonului şi specialul de Crăciun pe voyo.ro, iar înainte de Crăciun trupa a lansat primul album din carieră, LaLa Xmas Songs (şi uitaţi ce omor a fost la lansare).

LaLa Band şi serialul Pariu cu viaţa sunt de urmărit în 2012 şi cred că vor evolua foarte mult (şi vor ajunge să ne streseze 😀 ). Pare să fie un plan de marketing elaborat de cineva cu viziune.

Vă las cu un clip filmat de trimisul special al Hoinaru.ro, Costin 😛

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu