Azi-noapte căutam ca un bezmetic un cabinet veterinar non-stop şi mi-am dat seama că zona asta de servicii stă destul de prost în ceea ce priveşte promovarea pe net. Am dat iniţial peste o listă întocmită de asociaţia Cuţu-Cuţu. Am încercat la Witing, lângă Gara de Nord şi nu era decât o farmacie (de oameni) la numărul respectiv. Ca să nu cutreier tot oraşul, am întrebat şi pe Twitter, dar am primit doar vreo 2 răspunsuri. Aşa că până la urmă m-am întors pe Google şi am găsit la ultimul rezultat de pe prima pagină clinica Divet de pe Dorobanţi. 

Siteul părea destul de ok, aşa că am pornit spre zona aia cu gândul că pe Dorobanţi trebuie să găsim ceva clinică de fiţe care să fie deschisă şi noaptea. Din fericire era deschis la Divet şi oamenii de acolo au fost foarte bine pregătiţi. Clinica e pe Calea Dorobanţilor, lângă cafeneaua Pasccuci (aproximativ vis-a-vis de liceul I.L. Caragiale).

Dimineaţă am intrat din nou să caut şi alte clinici. De data asta apăreau şi AdWords (ce logică are să pui ziua Aduri la clinici veterinare non-stop, iar noaptea să le opreşti?) aşa că am găsit VetClinicalCenter pe lângă Foişorul de Foc şi SpeedVet pe lângă Parcul Sebastian.

Dacă mai aveţi recomandări de clinici veterinare non-stop le aştept în comentarii.

PS: Sper să fie util cuiva articolul ăsta vreodată, e super nasol să cauţi o chestie şi să n-ai nicio sursă actualizată după care să te ghidezi.

PPS: Pacienta e bine, povestea e cu happy end.