in Web

Prin 2007 am luat LaTeatru.ro cu gândul să facem o variantă cu teatre pentru ÎnConcert.ro. N-am mai reuşit să facem nimic cu siteul şi după un timp am pus un link către o aplicaţie foarte utilă de Android.

La fiecare debut de stagiune am zis că o să mă apuc de site pentru că nu există informaţii despre piesele tuturor teatrelor adunate în acelaşi loc. De fiecare dată am abandonat din lipsă de timp, dar mi-aş fi dorit să existe cineva pasionat care să facă un astfel de site.

5 ani mai târziu a apărut Teatral.ro, chiar pe 30 septembrie 🙂 Habar n-am cine e în spatele siteului, mă enervează că nu există un About şi un Contact pe site, mă deranjează că nu pot să ajung la footer, dar e un început bun. Aş mai vrea şi preţuri orientative pentru fiecare piesă, dacă se poate.

PS: Deocamdată nu au decât teatrele din Bucureşti, însă presupun că vor adăuga toate teatrele din ţară.

PPS: Au şi pagină de Facebook, dar n-au ştiut să-i dea un link pe site.

2 comentarii. Leave new

  • Foarte dragut proiectul! Sper sa creasca bine si sa continue sa ne fie util tuturor.

    Răspunde
  • Mulțumim mult de tot pentru articol 🙂

    Suntem foarte bucuroși că proiectul s-a dovedit util. A pornit ca un hobby din aceeași dorință de a avea un loc în care să poți găsi informații utile despre toate piesele. Până acum ne-am concentrat pe uzabilitate și pe acuratețea datelor și lucrăm cu drag și spor pentru a integra toate sugestiile 🙂 Avem în plan să adăugăm și piese din alte orașe, însă vom face asta după cum ne permite și noua timpul.

    Cât de curând vom adauga și o pagină de contact/about unde vom lăsa toate informațiile pentru a ne putea contacta. Între timp ne puteți tirmite mail la contact at teatral.ro sau scrie pe facebook.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu