in Muzici

The Cranberries live la Romexpo (2012)

Văzute din primul rând, mai toate concertele sunt mişto. Am învăţat asta de la un prieten care nici nu concepe un alt tip de experienţă live. Aseară am văzut The Cranberries pentru prima oară live şi, deşi nu sunt un mare fan, mi-a plăcut concertul. Am înţeles că în spate s-a auzit mai prost, în faţa scenei a fost ok. N-a fost cea mai bună sonorizare din toate timpurile, dar nici cea mai proastă.

Mă aşteptam la mult mai multă energie din partea trupei, Dolores a părut puţin deconectată. Un show corect executat, cu piese mai noi şi mai vechi, cu hituri, început cu Just my imagination şi încheiat cu un bis destul de scurt (vreo 2 piese). În primele rânduri era şi o copilă care acum 2 ani a primit de la Dolores colierul de la gât, doar că de data asta solista n-a mai remarcat-o pe puştoaică.

Ah, şi nu mi-a plăcut că scena era foarte departe de gard, la vreo 3 metri. Cred că şi asta a făcut ca formaţia să interacţioneze aşa puţin cu publicul din primele rânduri. Pentru fani sunt convins că a fost o experienţă memorabilă, pentru ceilalţi a fost un concert ok.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu