in Masini

Am reușit astăzi să ajung la Salonul Auto București, la invitația celor de la Auto.ro. Nu mi-a părut rău că m-am mobilizat, chiar îmi era dor de atmosfera de salon auto. Ce-i drept, lucrurile nu mai stau ca acum 12 ani, când am fost eu ultima oară la SAB. Ulterior nu s-a mai făcut, a venit criza, au mai fost niște încercări timide și abia din acest an a crescut considerabil numărul mărcilor prezente.

Chiar și așa, au lipsit o mulțime de producători, de la Dacia, Renault, Toyota, Porsche-Audi-Volkswagen și alții. Dacă în anii trecuți SAB a fost un fel de salon pentru Țiriac Auto, în acest an au apărut și cei de la Peugeot, prin dealerul Eurial, Kia – de la Auto Asia, Citroen și Volvo.

Feelingul e bun, cred că ne revenim și din punctul ăsta de vedere. Important e să continue panta ascendentă și să revină toți producătorii mari. Țin minte că prin 2000 erau 3 sau 4 hangare pline la Romaero, o grămadă de oameni și o mulțime de domnișoare frumoase.

Mi-ar fi plăcut mai multe activări online sau pe mobile, toată lumea împărțea clasicele flyere. Nici urmă de QR coduri sau de aplicații (exceptând concursul Auto.ro, însă chiar și ei ar fi trebuit să permită testarea aplicației lor).

Dintre noutăți, mi-a plăcut Peugeot 301, o mașină care atacă zona de sedanuri accesibile.

Mai multe fotografii aici. SAB 2012 mai e deschis și duminică, intrarea e 15 lei, iar parcarea e 10 lei. Despre salon a scris și NwRadu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu