Vorbeam acum ceva timp cu un amic despre problemele pe care le-a avut în business de-a lungul vremii. La un moment dat s-a oprit şi a vrut să se asigure că nu îi ascult poveştile doar din politeţe. L-am asigurat că sunt foarte interesat şi am continuat să vorbim despre o serie de afaceri nereuşite. I-am povestit şi eu din experienţă şi, deşi ai fi zis că am avut o conversaţie capabilă să strice buna dispoziţie, am rămas cu o amintire foarte plăcută. Nu pentru că amicul meu avea probleme de business, ci pentru că am învăţat câteva lucruri din asta.

Câteodată nu e nevoie să greşeşti tu ca să înveţi ceva, cred că e suficient să afli despre eşecurile celor din jur.

Am citit cu plăcere Killing Your Startup on a Thursday Night – povestea unui antreprenor care şi-a închis un business şi am reţinut o grămadă de amănunte interesante. Ba chiar mă gândesc să scriu despre cum am dat-o în bară cu diferite proiecte, poate că informaţiile respective vor ajuta pe cineva la un moment dat.

Ştiu că Manafu voia la un moment dat să facă o conferinţă despre eşec, dar se temea că niciun sponsor nu ar dori să se asocieze cu noţiunea asta. Cred că îmbrăcată într-o formă potrivită, o astfel de conferinţă ar fi un real succes.

2 comentarii. Leave new

  • Da, cred ca ar fi motivationala o dezbatere, o conferinta pe tema asta. Si cred ca multa lume ar avea cate ceva de povestit. E bine sa invatam din greselile altora. Desi esecul nu tine intotdeauna exclusiv de noi (cum nici succesul).

    Răspunde
  • un criteriu de finantare pentru bancile din sua pentru business planuri e failed project. :))nu te incadrezi daca nu ai dat-o in bara 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu