În urma diverselor experienţe pe care le-am avut cu o serie de clienţi, am descoperit nişte nevoi neacoperite în zona de comunicare (în special în comunicarea online).

  • Majoritatea companiilor care vor să testeze zona de social media ar dori să nu investească foarte mult în acest buget de test, combinând resursele interne de timp şi personal cu ceva consultanţă.
  • Clienţii ezită să intre în această zonă pentru că nu ştiu care sunt costurile şi sunt convinşi că o colaborare cu o agenţie specializată implică nişte sume mari de bani.
  • Nu în ultimul rând, reţinerea celor care încă sunt în dubii dacă e potrivit sau nu să comunice online e legată de un fee lunar pe care îl percep agenţiile şi freelancerii şi pe care companiile respective nu sunt pregătite să-l plătească.

Evident, nu vorbim aici de companiile care sunt hotărâte să investească considerabil în online, ci de cele care ar vrea să facă primii paşi în zona de social media fără să investească foarte mult şi de cele care aleg să facă singure aceşti paşi însă nu se informează corect şi ajung să comită greşeli.

Aşa am ajuns la un pachet de servicii „la cheie”, menit să încurajeze companiile mici şi mijlocii în primii paşi spre social media. Superior Media lansează astăzi, după o bună perioadă de analiză a pieţii, pachetul Social Media Start.

Pachetul include o serie de servicii basic (creare/customizare de conturi pe reţelele de socializare, o analiză a domeniului de activitate, nişte direcţii de comunicare etc.) la care se adaugă un training susţinut de Alexandru Negrea.

Am vrut foarte mult să avem un cost fix, one time only, care să fie la vedere. Am inclus o serie de servicii care împreună cu trainingul să poată pregăti companiile pentru o utilizare corectă a reţelelor de socializare. Sperăm să încurajăm în acest fel companiile mici şi mijlocii, care să identifice oportunităţile pe care le au în online şi să se deschidă tot mai mult spre acest mediu de comunicare.

Momentan pachetul este destinat în special companiilor din Bucureşti, însă urmează să anunţăm în curând un alt oraş mare în care va fi disponibil. În măsura în care există cerere, putem stabili o colaborare la distanţă, urmată de traininguri în diferite zone ale ţării.

Mai multe detalii despre pachetul Social Media Start găsiţi pe site-ul Superior Media, unde sunt şi răspunsuri la diferite întrebări.

Apreciez dacă aţi da mai departe vestea şi, mai mult ca oricând, aştept feedback.

8 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu