La Alba-Iulia de mâine iar se cântă folk. Un festival care m-a uns pe suflet anul trecut şi care o să-mi rămână în amintire mult timp.

La fel ca anul trecut, sunt o serie de recitaluri alese pe sprânceană: Alexandru Andrieş, Plus Noi (pe care i-am descoperit chiar la Alba), Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă cu vioara lui fermecată, Ţapinarii, Baniciu, Alifantis şi nu numai. Programul e aici (a nu se înţelege că pe Make l-am trecut la categoria „şi alţii”; doar că dumnealui e acolo de-al casei, by default).

O să-mi pară rău de tot că nu ajung şi anul ăsta, dar nu s-au aliniat planetele cum trebuie,  dar o să încerc să mă uit pe live streaming şi mă bazez pe Răzvan că o să facă filme frumoase. Cel mai mult mi-ar fi plăcut să o văd pe Alina cântând pentru publicul albanez. S-o văd cum se emoţionează în faţa unei săli care a ascultat grămezi de folk de-a lungul anilor.

Bilete deja nu mai sunt, aşa că daca vreţi să porniţi acum spre Alba veţi putea doar să vizitaţi cetatea. Şi să mergeţi la conferinţele de presă de dimineaţă (n-ar fi un drum bătut degeaba, chelneriţa de la Art Down Cafe e frumuşică foc).

Cel mai simplu ar fi să urmăriţi transmisia live şi să fiţi cu ochii pe bloguri – în principal pe cel al lui Makavelis, că el e gazdă şi ar trebui să dea cu linkuri spre oaspeţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu