„Când începe Piaţa Festivalului?”

Am primit întrebarea asta de zeci de ori în ultimele 3 săptămâni. Oameni de pe stradă, care mă vedeau cu badge cu Festivalul Enescu în drumurile dintre Ateneu şi Sala Palatului.

Pentru mulţi a devenit o tradiţie cu adevărat specială să asiste la unul dintre concertele din Piaţa George Enescu. 

Adevărul e că am crescut cu Festivalul Enescu, iar Piaţa era semnalul că se întâmplă evenimentul. Autobuzul care mă lăsa aproape de liceu trecea chiar pe lângă Piaţa George Enescu şi oprea în faţa Bisericii Boteanu.

Ţin minte că strada Ştirbey Vodă era împânzită de steaguri şi de outdooruri care anunţau Festivalul. Cine ar fi crezut că 20 de ani mai târziu voi coordona comunicarea pentru cel mai important Festival din România?

Mi-ar fi plăcut să povestesc aici, pe blog, mai multe despre ce s-a întâmplat în ultimele 3 săptămâni. Nu doar ca să promovez lucrurile extraordinare care se întâmplă în Festival, dar şi ca să îmi rămână în amintire.

Însă toate eforturile mele s-au canalizat către comunicarea Festivalului. O parte dintre ele sunt în acest content hub pe care l-am gândit încă de la început. Nu e un simplu blog, este o zonă care agregă Cronici, articole din Revista Festivalului, acel Jurnal de Festival semnat de scriitorul Radu Paraschivescu.

O bucurie să îl văd cum creşte şi se dezvoltă.

Dacă sunteţi măcar puţin curioşi în privinţa Festivalului Enescu, dacă vreţi să vedeţi care e treaba cu muzica clasică, dacă vreţi să vă convingeţi că nu e un eveniment pentru elite, treceţi prin Piaţa Festivalului. E programată muzică bună, accesul este liber şi experienţa e garantată.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu