in Advertising/PR

Smark – comunitatea profesioniştilor din marketing (sau, mai simplu, IQads-ul pentru marketeri) organizează periodic evenimente dedicate industriei. E o evoluţie firească pentru o platformă de content şi mi se pare că le iese destul de bine, din moment ce numărul evenimentelor a tot crescut în ultimul an.

Pe 13 şi 14 decembrie are loc la Hotel Intercontinental Romanian Youth Focus 2012un nou eveniment Smark KnowHow, dedicat profesioniştilor din marketing şi comunicare. Sunt două zile pline în care se va vorbi despre tineri, cum comunici cu ei şi cum îi convingi să fie atraşi de brandul tău.

Dintre speakerii care mi-au atras mie atenţia: Şerban Alexandrescu, Vintilă Mihăilescu, Adrian Preda şi BTO. Lista completă de vorbitori e aici, programul e aici. Înscrierile se fac aici, iar preţul pentru cele două zile este de 125 de euro +TVA şi 75 de euro + TVA pentru fiecare zi dacă aplicaţi până pe 30 noiembrie (e preţul early-bird, de pe 1 decembrie costul e de 150 de euro + TVA).

Dar staţi, asta nu e tot 😀 Dacă sunaţi ACUM introduceţi un cod promoţional, beneficiaţi de un discount de 15%. Codul este RYF188. Tot ce trebuie să faceţi este să scrieţi un mail la  events@SMARK.ro şi să menţionaţi codul de reducere.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu