in Filme

the_hobbit_ironfists

The Hobbit – Deşi nu este extraordinar, e o poveste foarte mişto, bine realizată (ok, e adaptare după roman, dar înţelegeţi ce vreau să spun). Un pic lungit artificial, scena de la început în care se adună tovarăşii ar fi putut să dureze mai puţin. Poate că s-ar fi încadrat fără probleme în două filme, dar e bine şi aşa. Dacă v-a plăcut câtuşi de puţin Stăpânul Inelelor o să vă placă şi ăsta, că doar e aceeaşi poveste. L-am văzut la Imax, 3D, şi chiar dacă nu era 48fps a fost excelent. Nişte imagini cu adevărat mişto.

The man with the iron fists – Am văzut desene animate mai bune decât filmul ăsta. Dacă nu erau câţiva actori cunoscuţi n-ar fi auzit nimeni de el, cred că ieşea direct pe DVD. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat cu Tarantino de a făcut prostia asta, cred că era fumat şi a văzut nişte filme cu Mortal Kombat. Deşi, dacă stau bine să mă gândesc, filmele alea cu Mortal Kombat de pe ProTV care se difuzau marţea erau mai bune decât ăsta.

6 comentarii. Leave new

 • The man with the iron fist e regizat de RZA si produs de Eli Roth, legatura dintre acest film si Tarantino este data de faptul ca RZA si Eli Roth s-au intalnit in timp ce Tarantino filma Kill Bill. Vezi ca pe canalul de Youtube a lui Snoop Lion este un interviu cu RZA in care explica cum a ajuns sa faca acest film.
  http://www.youtube.com/watch?v=Eax44rBp_eI

  Răspunde
 • Tarantino NU a facut The man with the iron fists. RZA, liderul grupului Wu-Tang Clan, fost actor in Californication si rapper de succes este directorul, scenaristul si producatorul filmului. Si foarte probabil ca era foarte fumat pe intreaga durata. Nici piesa cu The Black Keys nu m’a dat pe spate, desi au avut o colaborare foarte misto cu alta ocazie (albumul Blakroc). Filmul probabil ca va capata statutul de cult film, e o caterinca facuta de niste prieteni fumati. Intamplarea facea ca Tarantino sa fie prin zona si au zis ca ar fi misto sa’i puna numele pe film. Nu l’am vazut si nici nu am de gand. Da’ nu putem sa te las sa’l ponegresti pe Tarantino acum, inainte de premiera Django Unchained. 😀

  Răspunde
 • haoleo, myke, cu „directorul” tau.

  interesanta tehnologia 48fps, mai ales ca james cameron o sustine, ceea ce inseamna mult pentru mine. dar in nici un caz 3d, ci 2d pentru mine.

  si tot astept sa sara rezolutiile de 1920x la televizoare, ca degeaba vad 48fps pe tot peretele, daca pixelul e cat pumnu’.

  Răspunde
  • Aha, deci asa va pot face sa comentati :))

   @myke, @Death_Angel – eram convins ca e produs de Tarantino, din moment ce scrie mare Quentin Tarantino presents. Acum am vazut si ce scrie pe IMDB.

   @pinkISH sa stii ca am vazut pe niste ecrane maricele la Plaza trailerul 48fps si se vedea superb.

 • eu cred ca Tarantino isi bate joc de auditoriu inca de la Inglorious Basterds

  http://www.concediaza-ti-seful.ro/2009/09/inglourious-basterds-fuckin-quentin-tarantino/

  Răspunde
 • @pinkish come se dice la voi la romania

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu