Prin 2009 l-am cunoscut pe Alex Moise, un băiat din IT care se îmbrăca destul de bine. Anii au trecut şi Alex a continuat să-şi cultive pasiunea pentru vestimentaţie, pasiune pe care la un moment dat a transformat-o în business alături de nişte prieteni. Aşa s-a născut SARTO, un brand de vestimentaţie „made to measure”. Adică haine făcute la comandă venite la pachet cu consiliere vestimentară. O experienţă completă, cum spun băieţii pe siteul lor.

Deşi SARTO e unul dintre proiectele care mă fac să cred că antreprenoriatul are o şansă reală în România, am ratat sistematic evenimentele lor. Dacă au vreo listă neagră, sunt aproape convins că am ajuns acolo cu toate refuzurile mele.

Cel mai recent e de zilele trecute, când au lansat „Bărbaţii SARTO 2013” – clip pe care îl puteţi vedea mai sus. E doar o mică parte din parteneriatul pe care SARTO îl are cu Festivalul George Enescu, o realizare extrem de importantă din punctul meu de vedere. Şi nu e singura realizare, pe zi ce trece brandul ăsta creşte cu paşi mici şi siguri. Dacă vă uitaţi pe pagina lor de Facebook o să vedeţi că Victor Rebengiuc poată ţinute SARTO, la fel şi stafful de la Enescu. Iar astea sunt doar cele mai recente exemple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu