in All Sports

Unde ne e locul

Steaua s-a aşezat anul acesta la masa bogaţilor şi a început să comande tot felul de chestii scumpe fără să aibă prea mulţi bani în buzunar. În ciuda optimismului nejustificat afişat de Reghe înainte de meci, a câştigat echipa mai bună. Era logic, doar aşa se întâmplă de cele mai multe ori. Prin ceva dăruire şi noroc am fi scos un egal, dar n-ar fi fost ceva normal. Normal e să bată cei puternici, despre asta e competiţia în care am intrat. Şi Steaua nu e printre cei puternici, e pe lângă ei, la aceeaşi masă.

Zice excelent Cristian Geambaşu aici:

 La nivel european, Steaua aparţine unui grup de echipe care asigură scenografia primei trepte a marelui show numit Champions League. Este nevoie şi de carne de tun acolo, înainte de încleştările coloşilor.

Despre asta e vorba. Toţi cei care o critică pe Steaua şi care pretind că a jucat prost, spun prostii. Steaua a ajuns în cea mai înaltă competiţie între cluburi, în mod normal o să piardă onorabil. Cu puţin noroc şi determinare o să scoată nişte puncte, dar nu se va transforma într-o super putere. N-are cum cu plafoane salariale de 15.000 de euro.

2 comentarii. Leave new

 • Porto 2004. Numai ca acolo era un antrenor mult mai bun si o echipa mai talentanta si mai inimoasa.

  GK 99 Vítor Baía
  RB 22 Paulo Ferreira
  CB 2 Jorge Costa (c)
  CB 4 Ricardo Carvalho
  LB 8 Nuno Valente
  RM 23 Pedro Mendes
  CM 6 Costinha
  LM 18 Maniche
  AM 10 Deco
  CF 11 Derlei
  CF 19 Carlos Alberto Gomes

  Substitutes:
  GK 1 Nuno
  DF 5 Ricardo Costa
  DF 17 Bosingwa
  MF 3 Pedro Emanuel
  MF 15 Dmitri Alenichev
  FW 9 Edgaras Jankauskas
  FW 77 Benni McCarthy

  Răspunde
  • Deportivo La Coruna (acel Super Depor), Monaco, Bayer Leverkusen (in anul in care a ajuns in finala). Toate sunt exceptii. Primele doua au trecut si prin ligile secunde in ultimii ani. Porto e o intamplare, cum cred ca se va dovedi a fi fost si Borussia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu