in Casual stuff

Competiţie de Fifa 14 powered by PC Garage

fifa_pc_garage

Nici n-a apărut bine Fifa 14 că au început competiţiile. După ce am luat bătaie destul de rău acum vreo 3 săptămâni la turneul organizat de DolceSport, a venit vremea să primesc lecţii de Fifa în cadrul organizat de PC Garage. Sâmbăta asta, adică pe 26 octombrie, începând cu orele 14:00, la sediul PC Garage are loc o competiţie de Fifa 14 pe PC.

Inscrierea se va face la fata locului iar concurentii vor fi stabiliti prin tragere la sorti dintre persoanele prezente la eveniment. Numarul de concurenti va fi de 32, iar sistemul de joc va fi cel mai bun din 3 meciuri.
Cei care nu vor fi extrasi pot participa la joc demo pe consola cu Ovvy.

Premii consistente, 32 de locuri în competiţie şi doar câţiva câştigători. Alte detalii despre regulament şi înscriere găsiţi aici. Sper că de data asta o să fac o figură frumoasă, mai ales că mi-am găsit un stil de joc şi am exersat intens în ultimele săptămâni. Rămâne de văzut cine îşi doreşte mai mult victoria.

3 comentarii. Leave new

 • Ce premii in dusmanie dau si astia, frate. Toate au incluse un procesor sau RAM – care sunt sansele sa se potriveasca cu placa de baza a castigatorului?

  Răspunde
 • Tinand cont ca unul din parteneri este AMD ce ai vrea sa-ti dea o bluza de la Adidas? Plus ca si la aia ar fi in dusmanie, ca daca tu esti un gras si ei au doar marimea M? :))))

  Sa speram ca va fi un eveniment pe cinste

  Răspunde
 • Ca sa nu fie premii date la misto, resturi de stocuri si d-astea, ar fi putut fi placi video AMD de ultima generatie. Ce zici de asta, e mai bine decat procesoare, nu?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu