in Masini

masina_oficiala1

La finalul anului trecut, cei de la Mercedes-Benz România au lansat o provocare către blogosferă. Clasa A a devenit Maşina Oficială a Blogosferei, iar o serie de bloggeri au fost invitaţi să participe la diferite evenimente la volanul unui A Klasse.

Pentru că în ianuarie nu sunt aşa multe evenimente, şi pentru că mi-a plăcut foarte mult Aventura GLK, m-am gândit că n-ar fi o idee rea să pun la cale o aventură cu Maşina Oficială a Blogosferei. Aşa că îi voi fi şofer pentru un weekend unuia dintre cititorii acestui blog. Spune-mi unde ai vrea să te plimbi în weekendul 24-26 ianuarie 31 ianuarie – 2 februarie cu Mercedes-Benz Clasa A şi dorinţa ta e poruncă pentru mine. Te iau de acasă şi te duc oriunde prin ţară (în măsura în care e fizic posibil traseul într-un weekend). Mare, munte, you name it!

Cu cazarea şi mâncarea te descurci, eu îţi voi fi doar şofer, poţi lua încă 2 prieteni cu tine. N-am şapcă de-asta, dar promit să fiu la fel de discret ca un şofer de limuzină. Poţi să stai şi în spate dacă vrei. Mai pun la bătaie şi CDurile mele legendare cu muzică pentru toate gusturile.

Spune-mi unde şi de ce vrei să ajungi la final de ianuarie cu Clasa A şi eu aleg cea mai interesantă propunere. Voi anunţa pe 20 ianuarie norocosul pentru care voi fi şofer pentru un weekend, ca să avem timp de pregătiri.

16 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu