sustinator-728x90

La fix un an de la o ispravă foarte importantă pentru mine, mă întorc la Timişoara pentru conferinţa PRbeta 2014, care are loc pe 15 şi 16 mai. Anul trecut Oltea şi Cristina au făcut un experiment care le-a ieşit. Pe urmă l-au repetat în toamnă, cu workshopurile pentru studenţi. Experimentul eram eu, iar în momentul ăsta nu pot decât să le mulţumesc pentru că m-au împins de la spate. Am evoluat extrem de mult în anul ăsta, cel puţin eu aşa simt.

De data asta o să fie de 100 de ori mai greu. Voi susţine şi în acest an un workshop despre comunicarea online, cu accent pe Social Media. Spun că o să fie mai greu pentru că am setat un standard bun anul trecut, iar acum îmi doresc să-l depăşesc. Imediat cum s-a încheiat primul workshop ştiam ce-aş putea face mai bine, acum e momentul să aplic.

Deşi nu s-a schimbat social media extrem de mult în ultimul an, voi veni cu alte exemple interesante. Am un pitic din studenţie, când vedeam aceleaşi prezentări prin  multe conferinţe, aşa că mă voi strădui să o iau de la zero. Cu siguranţă va fi un workshop diferit, chiar dacă am abordat şi anul trecut puţin partea de Social Media. 

Vom discuta despre campanii româneşti, ţin foarte mult la asta. Lucruri nu neapărat foarte cunoscute, care poate că n-au luat premii prin festivaluri, dar care au ajutat în mod real branduri şi mici afaceri de la noi.

În acest an voi pune accentul foarte mult pe partea practică, am pregătit un exerciţiu care sper să fie util pentru participanţi.

Nu în ultimul rând, păstrăm şi surpriza de anul trecut, care a fost extrem de bine primită de participanţii la workshop. N-o să vă spun despre ce e vorba, că altfel nu s-ar mai numi surpriză. Înscrierile sunt aici.

În plus, speakerii care au fost anunţaţi până în acest moment sunt extrem de mişto. Eu abia aştept să-i văd pe fondatorii de la PLAI şi Ideo Ideis faţă în faţă, un fel de Clash of the Titans în varianta evenimentelor cu, despre şi pentru tineri. Plus Alin Zăinescu, Mugur Pătraşcu, Oana Bulexa. Şi mai e o grămadă de timp până la conferinţă, sunt convins că se vor mai anunţa nume interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu