in Casual stuff

„Şcoala Altfel” chiar ar trebui să se facă altfel

sandra_afi

Din câte am înţeles, e săptămâna de activităţi extra-şcolare în învăţământul primar, motiv pentru prichindei să facă tot felul de vizite în lume. #pevremeamea n-aveam astfel de săptămâni incluse în programă, însă mai organizau doamnele învăţătoare ieşiri la Grădina Botanică, prin parcul Politehnicii sau pe la teatre, niciodată la film. Ce-i drept, atunci nici n-aveam malluri, iar sălile de cinema nu aveau o ofertă aşa bună.

Partea proastă e că am auzit o grămadă de copii care merg cu clasa la film, la mall, în loc să meargă la circ, la un teatru de păpuşi sau pe la muzee. Nu de alta, dar la mall te duc şi părinţii în weekend.

Partea bună e că cei de la AFI Palace Cotroceni au organizat împreună cu CSA Steaua Bucureşti „Săptămâna Campionilor„. Pe parcursul acestei săptămâni, o serie de sportivi super cunoscuţi care au legături cu Steaua Bucureşti vor veni să se întâlnească cu puştimea venită la mall. Dacă tot ajung acolo cei mici, măcar să înveţe ceva de la nişte mari campioni. Luni şi marţi au fost Camelia Potec şi Virgil Stănescu (căpitanul naţionalei de baschet), azi a fost Sandra Izbaşa, mâine vine Alina Dumitru, vineri va fi prezent Vasile Stângă, iar sâmbătă de la ora 13:00 o veţi putea găsi pe Ana-Maria Brânză lângă patinoar.

Chiar era plin de prichindei în mall, mulţi dintre ei aşteptau să intre la film, însă au ascultat cuminţi cum povestea Sandra Izbaşa despre cele două medalii olimpice de aur pe care le-a obţinut în carieră, despre sacrificii, despre anii de muncă. Foarte simpatică şi dezgheţată, va fi un ambasador foarte important pentru sportul românesc de-acum încolo.

Cred că „Săptămâna campionilor” nu e decât un accident fericit, iar această perioadă de activităţi „altfel” ar trebui regândită cumva pentru ca cei mici chiar să beneficieze de pe urma ei ceva mai mult decât prin amintirea unui film.

copii_gimnastica

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu