in Teatru

Anul trecut, imediat după ce m-am întors de la Alexandria, am început să număr zilele până la următoarea ediţie Ideo Ideis. Nu ştiam pe-atunci că oamenii mişto de acolo îmi vor propune să fac parte din familia lor, însă deja simţeam că aparţin fenomenului care se petrece acolo.

Acum nu trece zi fără să mă bucur că lucrez alături de o gaşcă frumoasă pentru festivalul care are loc anul acesta între 18 şi 26 august la Alexandria.

Şi pentru că Ideo Ideis e o mare familie, asta am hotărât să comunicăm pentru ediţia a 9-a. Pentru că familia e cea care te aşteaptă mereu acasă, chiar dacă uneori uiţi să mai treci pe acolo. Familia are răbdare să aştepte când mai amâni revenirea cu o săptămână pentru că trebuie să ajungi weekendul ăsta la petrecerea aia tare, familia zâmbeşte larg când dai o fugă de o zi ca să mai mănânci o ciorbă bună şi nişte fasole bătută. Şi tot familia e cea care te întreabă uneori cu sfială, alteori cu hotărâre: „Tu când mai ajungi pe-acasă?„.

Spotul din acest an e despre aşteptare, familie şi teatru. Şi dacă vi se pare lung, să ştiţi că tot aşa ni se pare şi nouă aşteptarea de peste an, până când se face timpul să vină copiii la Ideo 🙂

Mai multe detalii despre spot şi ce pregătim la Ideo Ideis 9 veţi găsi şi pe blogul oficial, pe care l-am lansat ieri.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu