conferinta_ideo

Sunt aproape 3 luni de când am intrat în familia Ideo Ideis şi habar n-am cum a trecut timpul. M-am trezit azi că mai sunt 4 zile până la festival şi că plec în curând spre Alexandria. Am făcut în lunile astea o mulţime de chestii mişto, s-a nimerit să fie fix provocarea de care aveam nevoie. Sau schimbarea. Sau elementul de noutate, puteţi să-i spuneţi cum vreţi. Cert e că am ajuns într-o echipă neobosită în care lucrurile se fac cu zâmbetul pe buze. Nici nu ştiu cine avea mai multă nevoie de cine. Eu de ei sau ei de mine.

Departamentul de comunicare (aka Team Comm) zici că funcţionează în formula asta de ani de zile, atât de bine e uns. Iar serile în care am renunţat la un serial sau la o partidă de FIFA ca să scriu un plan de comunicare sau o ştire pentru site au fost cele mai mişto. Şi chiar dacă jobul ăsta nu se încheie în nicio seară mai devreme de ora 1, parcă acumulez energie în loc de oboseală.

În lunile astea am avut ocazia să fac de toate, de la comunicate de presă până la întâlniri cu sponsori şi media relations. Ba chiar am scris şi-un spot audio care se va auzi de mâine pe RFI (that’s a first!) 🙂 Şi pot să spun că am descoperit o comunitate extrem de activă pe Facebook, cea mai activă din toate cele cu care am lucrat.

Miercuri a fost conferinţa de presă care a anunţat ediţia a IX-a a festivalului şi dacă nu aveam înregistrările video habar n-aveam ce s-a discutat. Am stat non-stop cu desfăşurătorul în faţă şi m-am învârtit de colo-colo ca să mă asigur că merg filmuleţele, pleacă muzica la momentul potrivit, merge slideshow-ul cu pozele etc.

Dacă vreţi să aflaţi ce veţi vedea la ediţia din acest an a festivalului citiţi pe blogul oficial. Team Comm o să tot presteze acolo în perioada următoare.

Pentru leneşi am eu un rezumat scurt de tot:

– ediţia a 9-a. A crescut susţinerea din mediul privat faţă de anul trecut, Ideo a câştigat concursul de proiecte Ţara lui Andrei.
– primul an în care vine Caravana TIFF la Alexandria, 19-21 august
– Andi Moisescu, Horia Colibăşanu, Ţuca şi Tako (fondatorii Plai) la Seara Povestitorilor, 19-21
– nu mai avem competiţie, nu mai avem juriu. Avem secţiune de teatru tânăr şi nişte mentori care îi ghidează pe liceeni
– „Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?” – pe 25 august, Freak Show cu Piersic Jr. pe 23 august plus alte super-spectacole invitate
– Masterclassuri cu Victor Rebengiuc şi Vlad Ivanov pe 26 august
– Cinemateca Târzie cu Nae Caranfil şi Bogdan Mustaţă

Şi v-aş mai povesti, dar mai bine veniţi la Alexandria. Sunt fix 80 de km, ajungeţi într-o oră din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu