in Casual stuff

shutterstock_190690178_small

Cred că a mai zis şi Vali asta la un moment dat, dar m-am tot lovit de problema asta recent şi e foarte enervant. Chiar nu se poate face ceva prin care să reglementăm puţin situaţia farmaciilor şi a firmelor luminoase? O petiţie online, un marş paşnic, un articol pe bloguri, o ceva. Nu e deloc ok să te plimbi ca boul prin oraş căutând o farmacie deschisă. Mai ales dacă trebuie să opreşti să te dai jos din maşină, să mergi până aproape de intrare ca să-ţi dai seama dacă e deschis sau nu. Toate au firmele luminoase pornite cât e noaptea de lungă, de parcă ar ajuta la ceva, multe din ele au toate luminile aprinse în interior. Aşa că nu prea ai cum să-ţi dai seama dacă e deschis sau nu.

Nimeni nu s-a plimbat noaptea pe străzi cu ideea în cap: „Hey! Uite o farmacie aici! Mâine dimineaţă, când se deschide, o să vin aici şi o să-mi iau un medicament!”. Nu, oamenii care se uită după crucea aia verde chiar au o problemă urgentă.

Sunt tot felul de liste cu farmacii non-stop, dar niciodată nu sunt toate trecute sau nu sunt actualizate. În Militari era un Sensiblu la Gorjului despre care scria toată lumea pe net. Până când s-a gândit cineva de la ei să schimbe farmacia cu program non-stop. E tot una de la Gorjului, dar puţin mai încolo.

Foto: Pharmacy sign via shutterstock

5 comentarii. Leave new

 • SI eu m-am lovit de problema gasirii unei farmacii non stop. Si am luat putin taurul de coarne si am facut un site, in care vreau sa trec toate farmaciile non stop din Romania, cu adresa, telefon si localizare pe harta.
  site-ul este la inceput.
  Momentan am doar noua farmacii trecute, si mai am destul de mult de lucru si la interfata. dar intentia mea este sa introduc cel putin doua farmavii/saptamana, pana le epuizez pe toate si apoi macar lunar sa le mai verific programul.

  Răspunde
 • pai e simplu…prin rotatie, o farmacie este deschisa nonstop, cel putin in provincie. Astfel, daca e 1 noaptea si cauti o farmacie deschisa, mergi la prima farmacie din cartier si pe usa ei gasesti publicata lista cu farmaciile de garda, nu stiu daca asta e exprimarea corecta, dar intelegi ideea. Pe acea lista este trecuta denumirea farmaciei, adresa si nr de tel.

  Răspunde
 • Pentru asta s-a inventat AdWords-ul, sa poti iesi in lume si sa strigi: Avem deschis si suntem langa tine. Bine, mai trebuie sa si caute cineva pe Google, inainte sa se urce in masina. Nu m-am gandit ca ar putea induce in eroare. Eu o stiu pe cea mai apropiata deschisa non-stop si acolo merg in miez de noapte.

  Răspunde
 • Eu am altă problemă. Pe ceaţă, de la depărtare, firma aia luminoasă seamănă foarte bine cu un semafor pe verde.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu