in Casual stuff

Escape Rooms_Note Edge15

Am ajuns ieri la Escape Rooms, un concept despre care auzisem o grămadă de lucruri bune, dar pe care nu apucasem să-l experimentez. Pe scurt, e un joc de echipă ce are drept scop evadarea dintr-o cameră într-o oră prin dezlegarea unor enigme.

Jocul în sine e extrem de interesant, m-a prins imediat, dar mult mai mişto mi s-a părut cum au integrat cei de la Samsung România o activare pe un model de telefon. Primele indicii au venit direct pe telefon, iar o parte din ele erau salvate în galeria foto a celor 4 Galaxy Note Edge. Dar ca să ajungem la indicii a fost nevoie să deblocăm telefoanele. Două erau cu pattern, două cu PIN. Ne-am mai folosit şi de QR Code readers, am notat chestii, am primit mesaje pe telefon. Totul în timp ce eram cu ochii pe ceas şi încercam să ieşim din camera aia.

A fost, fără îndoială, cea mai smooth integrare a unui produs într-o acţiune cu bloggeri. Ecranul e excelent, iar zona curbată pe care apar notificările îl face util şi fistichiu în acelaşi timp.

Din ce-am înţeles, au făcut activarea respectivă doar pentru bloggeri, dar mi se pare că ar fi un mod inovativ de a prezenta telefoanele unui anumit target (tineri dinamici, care au ceva bani de dat pe distracţie).

Deja mi-am programat următoarea ieşire la Escape Rooms, mai e o cameră cu ceva bombă de dezamorsat. Sper ca de data asta să citesc cu atenţie ce scrie pe pereţi şi să nu mai ruinez şansele echipei 😀

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu