in Casual stuff

Am testat *aproape* tot ce poate face un om la AFI

trenulet_mall

Am participat săptămâna trecută la Experienţa All Inclusive de la AFI Palace Cotroceni şi am reuşit să bifez aproape tot ce nu apucasem să fac până acum în mallul ăla. Zic „aproape” deoarece nu m-am dat pe patinoar şi nici n-o să se întâmple asta prea curând pentru că sunt convins că mi-aş rupe gâtul şi nici nu m-am plimbat cu bărcuţele pe lacul artificial din zona Food Court. Din păcate, am 20 de ani şi vreo 40 de kilograme peste limita admisă acolo, deci asta n-o să se întâmple niciodată 🙁

Însă am făcut şi chestii pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Mai întâi m-am plimbat cu trenuleţul ăla de copii prin mall alături de alţi bloggeri mult mai corpolenţi care făceau poze în toate direcţiile. Pun pariu că toată lumea ne-a crezut turişti străini, mai ales că aveam şi nişte căşti în care auzeam ce vorbea ghidul nostru, Ramon Cotizo.

După ce am dat o tură cu trenuleţul ăla şi mi-am dat seama că mi-ar folosi la cumpărături să am la dispoziţie aşa ceva, am mers la roller coaster. Îl ştiţi, cel de deasupra hypermarketului Auchan, care face mult zgomot şi pare de copii. Eh, cred că e de copii curajoşi. Fricosul de mine s-a simţit super tare pe cele 3 ture uşurele, în care trenuleţul atinge 45 de km/h pe un traseu care are 140 de metri lungime. Tot dispozitivul cântăreşte 40 de tone şi  a costat 750.000 de euro. Dacă 3 ture costă 25 de lei nici nu ştiu să calculez în cât timp îşi pot recupera investiţia. Totuşi, scopul principal nu cred că e să facă bani din roller coaster, ci să fie una din multele atracţii adunate în acelaşi loc.

Am ajuns şi la expoziţia Superconstructorii Lego, care e deschisă lângă Cinema City până pe 31 august. Musai să mergeţi acolo, sunt nişte construcţii care impresionează copiii mici şi mari. E 25 de lei intrarea, dar merită fiecare bănuţ, eu am stat vreo 10 minute în turul ăsta free, dar sigur mă întorc să studiez cu atenţie exponatele. Un mic preview aici şi aici. Am trecut şi pe la circuitul de karting, pe care l-am testat cu alte ocazii şi care mă face să merg ca un şofer de duminică. Nu pot să mă obişnuiesc cu maşină fără oglinzi şi asta mă derutează total 😀 Dar circuitul merită încercat măcar o dată.

Seara s-a încheiat la laser tag, unde am fost eu cu Ariel şi restul lumii. Şahiştii au băgat 15000 de puncte, din care 10.500 adunate de mine şi biciclist. Măcel a fost, vă zic!

După toată tura asta încheiată cu un stand-up cu Micutzu mi-am dat seama că următoarea campanie de promovare a AFI ar trebui făcută cu nişte oameni care stau un weekend întreg acolo. Habar n-am dacă e posibil aşa ceva, dar aş pune nişte corturi într-o zonă mai ferită şi aş face un experiment de vineri până duminică :)) Sunt convins că poţi să stai acolo 3 zile fără să te plictiseşti. Mai faci un shopping, mai mănânci o fripturică, bagi un film, patinezi puţin, te joci pe Playstation, un masaj, o expoziţie, şi trece timpul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu