Vizual Timisoreana

Din anul I de facultate aştept şi eu momentul să pot spune că merg acasă de sărbători 🙂 Ţin minte că m-a întrebat o profă la un moment dat dacă merg acasă şi i-am zis că ajung acasă în fiecare seară, nu doar de sărbători 🙂

Dar anul ăsta o să merg acasă, să petrec Crăciunul în familie, chiar dacă asta înseamnă la doar vreo 2 cartiere distanţă 🙂

Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să petrec un Crăciun departe de casă, e ceva de neconceput pentru mine. Sărbătorile înseamnă mirosul de brad din dimineaţa de Crăciun, cârnaţii prăjiţi în untură (de-aia bună, primită de la ţară), mirosul de sarmale care parcă se impregnează în faianţă până la mijlocul lui ianuarie şi cozonacul pe care ajungi să-l mănânci zile întregi cu lapte, pe post de desert (toată lumea aduce cozonac de Crăciun şi ajungem să avem stive în casă). Plus bucuria celor care îşi desfac cadourile puse sub brad sau o masă liniştită la care se discută aceleaşi nimicuri ani la rând.

Pentru a marca perioada asta specială, Timişoreana a lansat campania #sărbătoriacasă. Siteul de campanie e aici: beretimisoreana.ro/sarbatori-acasa. Pe site puteţi crea o felicitare pe care să o trimiteţi cuiva drag, un gând bun de sărbători şi mai puteţi aduce pe cineva drag în ţară. Timişoreana plăteşte biletul de avion pentru prietenul sau ruda norocosului care va câştiga. Practic, vizitatorii înscriu pe cineva drag şi apoi, prin tragere la sorţi, Timişoreana plăteşte un bilet de avion dus-întors (sau contravaloarea biletului, dacă a fost deja cumpărat).

Partea mişto cu felicitările e că veţi avea opţiunea să le trimiteţi direct prin poştă. Sunt 20.000 de astfel de cărţi poştale pe care le-a pregătit Timişoreana pentru trimitere, rămâne doar să le personalizaţi şi să apăsaţi câteva butoane. Spor la trimis gânduri bune!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu