mythbusters-4

Nici nu şi-au revenit bine din şocul provocat de închiderea emisiunii „Omul care aduce cartea”, că intelectualii din România mai primesc o lovitură: Discovery a anunţat că sezonul 14 va fi ultimul pentru Mythbusters. Îi ştiţi, sunt băieţii ăia ciudaţi care fac tot felul de experimente, majoritatea constând în explozii mai mult sau mai puţin controlate. Ştiu, îi urmăreaţi zilnic înainte să iasă canalele Discovery de pe RDS (nemernicii!).

250 de episoade, 900 de explozii, 2950 de experimente şi peste 1000 de mituri demontate, ăsta va fi bilanţul serialului documentar. Adevărul e că la un moment dat te plictiseşti de acelaşi lucru, oamenii, fie ei şi intelectuali, caută alt tip de informaţie.

Ce ne arată nouă asta? Că în televiziune e foarte simplu: faci rating sau zbori de pe post. Şi se poate întâmpla inclusiv cu showuri care sunt definitorii pentru un post TV. Ratingurile Mythbusters o luaseră la vale de câteva sezoane, dar din respect pentru emisiune şi ce-a însemnat ea s-a mai aşteptat vreo 3 ani până să se ia decizia.

Dacă vreţi să vedeţi cum tratează problema cei doi realizatori ai emisiunii, găsiţi un interviu aici. Explică foarte bine cam care e situaţia din televizune.

1 comentariu. Leave new

  • Trebuia sa isi bage familia in emisiune, poate sa se certe, sa se scuipe, sa se arunce unuul pe altul in aer, sa se impuste, si atunci si poate doar atunci ar fi ajuns la sezonul 348583. Altfel nu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu