Ați luat cadouri? Ați fost mai buni? Excelent, acum rămâne să mai faceți un gest frumos de sărbători și să nu mai cumpărați nimic pe 24 decembrie după o anumită oră. Tocmai am traversat orașul și am văzut o mulțime de buticuri deschise, supermarketuri, ba chiar și vreo 2 spălătorii. La 21:50, în Ajun de Crăciun. Sigur, patronii ar putea să-și trimită angajații la împodobit de brad, dar hai să îi ajutăm și noi puțin.

Eu de vreo 2 ani nu mai fac cumpărături pe 24 decembrie decât până în prânz. Îmi calculez timpul astfel încât să mai iau doar pâinea și cozonacii (cei de la Carrefour au un super raport calitate/preț și e bătaie pe ei, la propriu). Am văzut că și hypermarketurile s-au mai domolit cu programul nelimitat înainte de sărbători, la Cora și Carrefour au închis azi pe la 19:00. Ușor-ușor se duce nebunia cumpărăturilor lăsate pe ultima clipă, revenim la normal.

PS: Zilele astea o să avem material din belșug, am pregătit o serie de articole cu care să vă umpleți timpul.

1 comentariu. Leave new

  • De cativa ani m-am organizat sa iau din timp cadouri si ce mai trebuie pentru sarbatori, iar pe ultima suta iau decat apa plata si ceva dulce. Iar in timp ce lumea sta in trafic si la cozile infernale din magazine, eu am timp lejer sa dau ceva de pomana unor batrani de pe langa curtea bisericii. Sarbatori Fericite!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu