Am trecut pe lângă piața Obor aseară și am văzut stive de brazi care își așteptau cumpărătorii. Parcă mai mulți decât am văzut vreodată. 

Sigur că rămân mereu brazi extra, unii se mai cumpără pentru Crăciunul pe rit vechi, dar niciodată nu rămâneau atâția.

Nu-mi dau seama dacă lumea a renunțat la brad sau a crescut oferta. Știu că Silva Group furnizează mare parte din brazii de pe piață și oamenii au experiență, presupun că fac niște estimări bazate pe anii precedenți.

Noi am luat din Băneasa, de unde iau brad de vreo 6-7 ani. La Carrefour aveau brazi foarte frumoși cu 100 de lei, chiar mai ieftini decât anul trecut (când am dat 149 de lei, la reducere de la 179 de lei). Mi se pare excelent prețul pentru un brad înalt, de 2 metri și ceva. 

Dar revenind la întrebare. Nu mai ia lumea brazi? La voi cum e?

4 comentarii. Leave new

 • Sunt multi care au de plastic. Si sunt destui care au luat brad natural acum 2-3 saptamani si de asta acum pare ca nu se mai cumpara.
  Eu am luat natural, de la carrefour, la inceputul acestei saptamani. Pretul ok. Anul trecut am luat de la leroy, tot in aceeasi perioada, dar cu vreo 30 lei ca aveau reduceri. Foarte misto si ala.

  Răspunde
 • Baia Mare.
  Ieri erau epuizați brazii la Carrefour, Dedeman, Auchan și Brico😅
  Am găsit în cele din urmă

  Răspunde
 • Brad de plastic de 15+ ani, inca merge fara probleme.
  Mai luam cate o coronita, pentru mirosul natural de brad, 1-2 aranjamente and this is it.
  Economie si ecologie… or smth, unii ar zice ca nu.

  Răspunde
 • Acum vreo o saptamana si ceva am luat bradul dar l-am dus la tara. Azi am fost sa-l iau si l-am pus pe masina. Am oprit la Dedeman pe drumul de intoarcere, ne-am dat seama ca instalatia de lumini s-a ars. Ii zic sotiei ca eu raman la masina sa pazesc bradul. 4 oameni disperati m-au intrebat de unde am luat bradul, ca ei nu au gasit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu