in Filme

Noul sezon X-Files apare săptămâna viitoare

https://www.youtube.com/watch?v=Qi_9YuMynW0

A apărut un nou trailer pentru noua mini-serie X-Files. Zic „mini-serie” pentru că vor fi difuzate doar 6 episoade a câte 42 de minute. FOX (postul TV, nu Mulder) vrea să testeze puţin apele, să vadă dacă un serial care a făcut istorie în anii ’90 poate să mai trezească interes acum. În cazul în care audienţele vor fi ok, probabil că Mulder şi Scully vor reveni pentru un sezon full.

În cazul în care n-aţi avut ProTV când eraţi mici şi din cauza asta n-aţi văzut Dosarele X, găsiţi aici o listă cu ce episoade ar trebui să urmăriţi pentru a fi „la zi” înainte de premiera sezonului 10. Tot serialul e disponibil pe Netflix US (în caz că aveţi VPN/proxy :)) ).

Primul episod se difuzează pe 24 ianuarie în SUA (duminică seară), urmat de un alt episod pe 25 ianuarie. Apoi se va intra în ritmul obişnuit, de 1 episod pe săptămână, difuzat lunea. Dacă aveţi chef de ceva spoilere, le găsiţi aici.

2 comentarii. Leave new

  • drace… dupa ce vedeam un episod din Dosarele X dormeam cu veioza aprinsa noaptea :))

    Răspunde
  • Pai lucrurile stau cam asa.Episodul 1 si 6 au substanta serioasa in ele.episodul 5 asa si asa,restul apa de ploaie ,buna doar in luna iulie sau august cand nu mai ploua deloc.Acu mai e o chestie destul de complicata si anume in episodul 6 au cam ridicat mult de tot stacheta.Nu prea vad cum ar putea continua la acelasi nivel intr-un sezon nou.Nu ca nu a r fi posibil dar zau e greu de tot , trebuie sa se autodepaseasca si ar fi o mare deziluzie daca ar amesteca momente valoroase ca in cele 2 episoade cu rateuri din celelalte .Apoi mai e o boala grea ,raspandita prin lumea filmului.Multe filme incep promitator si mor lamentabil.E greu sa duci la capat un lucru bun.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu