in Casual stuff

Legea e lege. Până la un punct.

Azi am trecut pe la Lizeanu şi mi s-a părut că văd lumină la fostul punct de livrare Elefant.ro. M-am uitat mai bine şi mi-am dat seama că era şi cineva înăuntru. După ce l-au închis prin noiembrie 2015 pentru că era într-o clădire cu bulină, se pare că lucrurile s-au schimbat. Poate a intervenit cineva de la Primărie, poate s-a consolidat blocul în 2 luni, habar n-am. Cert e că punctul de livrare apare şi pe siteul Elefant.ro.

Era seară, aşa că nu mi-am dat seama dacă şi-au reluat activitatea şi băncile aflate la parterul aceluiaşi bloc.

Partea cu consolidarea poate fi exclusă din start, nu am văzut în ultimele 2-3 luni să se facă lucrări acolo. Singura variantă ar fi să se fi modificat încadrarea blocului, care a fost grav afectat la cutremurul din ’77. Atât de grav. (via)

Decizia de a închide orice business aflat la parterul unui bloc cu bulină a venit pe neaşteptate şi s-a pus în aplicare extrem de rapid. N-ai fi avut timp nici să muţi o televiziune, atât de rapid a fost totul. Însă sper că acum nu se revine la decizie doar de dragul antreprenorilor de acolo. Dacă tot respectăm legea, să n-o facem cu jumătăţi de măsură. Sau a considerat cineva că a trecut suficient timp de la #colectiv şi putem să revenim la viaţa dinainte?

elefant_pickup_point

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu