• Nu-mi place că cei de la Taxi lucrează de câţiva ani după reţete în loc să facă muzică bună. La ei reţeta înseamnă să facă un clip şi să adune vedete în el. Le-a ieşit acum 5 ani cu „Cele două cuvinte” şi de atunci fac toate clipurile la fel. 10-15 vedete înmulţit cu tot atâtea share-uri şi faci reachul mare. Nu sunt singurii care aplică reţete în loc să se concentreze pe muzică, la fel face şi Vunk, care produce nişte showuri spectaculoase dar n-a mai scos nimic de top de la „Pleacă”, şi Holograf, care îl pune pe Bittman să zâmbească frumos şi cântă tot „Banii vorbesc” and so on.
  • Cel mai şifonat din toată povestea asta va rămâne Grigore Leşe, care a fost laş şi mincinos când a declarat că nu i-a zis nimeni în ce clip apare. Aş mai adăuga şi că trebuie să fii smintit să declari asta când ştii că există emailuri doveditoare. Ştiam deja din auzite că domnul Leşe e mai degrabă un produs de marketing şi omul Leşe nu e la fel de simpatic, dar nu mă gândeam că o s-o dea în bară atât de rău.
  • Piesa în sine pare a fi făcută pe genunchi, e cam un sfert de melodie. E ok, se poate trăi şi din aşa ceva fără probleme, nu trebuie să fie toate ca asta sau asta.
  • Vă mai miraţi de ce e Biserica atât de importantă în viaţa cetăţii fără să facă eforturile sociale necesare? Şi de ce îşi permite să se implice în jocurile politice fără niciun fel de repercusiuni?
  • Mii de ani s-au făcut biserici din lemn, nu e puţin cam aiurea să devenim salvatori ai pădurilor fix acum? Că n-am prea înţeles reacţiile nasoale legate de lemn.
  • spui că Andi Moisescu are o moralitate îndoielnică pentru că nu se dezice de nevastă-sa mi se pare un argument de curtea şcolii. Păi poate a avut şi un 7 la matematică atunci când era mic, cu ce drept vorbeşte el despre smerenie? But hey, asta face Sereniti în general, articole virale ce suferă pe alocuri de diletantism.
  • Inginereşte vorbind, să faci un clip-manifest la 5 ani după ce au început lucrările la Catedrală nu foloseşte nimănui. Nu e ca şi cum opinia publică va crea o presiune atât de mare încât BOR să spună. „Ah, ne scuzaţi, oprim tot ce-am făcut, demolăm şi facem un părculeţ acolo.” Iar discuţia despre smerenie mai mult învrăjbeşte din câte observ.
  • Şi eu cred că Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici.

https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu