Pentru că mă enervează să pierd o grămadă de glume sau panseuri scrise pe Facebook şi eu sunt genul care râde de ce îşi aduce aminte, o să încep să le arhivez pe blog din când în când. 

2015. Turcescu concurează la Eurovision și pierde. Un an mai târziu nu mai avem Eurovision în România.

2016. Turcescu vrea să candideze la Primăria Capitalei. Păcat, aveam o primărie frumoasă.


Băi, nu se poate aşa ceva! Cum să rămână ţara asta fără Eurovision? Nu era de ajuns că am pierdut Cerbul de Aur şi Festivalul de la Mamaia? Unde vom mai putea vedea artişti de valoare din ţara asta? Guvernul să pună mâna şi să plătească datoriile TVR-ului, că de-aia plătim taxe! E de datoria noastră să salvăm Televiziunea Română, singura care ne oferă muzică românească de calitate!

… said no one ever.


În 2008 factura de telefonie venea, lună de lună, în jur de 750 de lei. N-aveam inclus mai nimic, plăteam pentru fiecare minut vorbit. 8 ani mai târziu am ajuns la o factură de 36 de lei pe lună cu nelimitat în orice reţea SMS şi voce + mulţi GB de net. Peste încă 8 ani sper să ajungă să-mi dea Vodafone bani, să se mai echilibreze balanţa.


Dacă toată lumea o să facă Live Video, cine o să se mai şi uite?


Astăzi l-am întâlnit în trafic pe King Stupid, cel mai prost șofer din București. Avea farurile și poziţiile stinse pe o beznă totală. Fiind în coloană, am ieșit din mașină și i-am strigat: „Luminile!”. A dat din cap în semn că știe, apoi a coborât geamul electric (!) și a strigat că nu mai are baterie și că o conservă!!! După ce mi-a pornit la loc creierul (au trecut secunde bune, recunosc) i-am zis că există o chestie care încarcă bateria, alternator îi zice, la care el: „da, știu, dar e stricat”. De unde deducem că era atât de praf încât se aștepta să-i moară motorul.

Într-un final a aprins poziţiile. The day was saved!


Colaborarea asta dintre Dan Bittman și Cristi Minculescu e una dintre cele mai tari chestii ale anului. 1992.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu