S-a creat emulaţia aia dinainte de alegeri. Generaţia Facebook încearcă să mişte lucrurile în speranţa că nu va câştiga Gabriela Firea. Clipuri precum cel de mai jos nu vor convinge mai mult de 5 oameni, probabil nici pe ăia.

Şi cum cifrele sondajelor nu sunt deloc îmbucurătoare, trebuie să ne gândim la viitor. Ce putem face ca să ne luăm oraşul (şi ţara) înapoi? Păi în primul rând am putea să fim mai atenţi la modificările de lege. Orice modificări de lege. Mai ales când e vorba de legile electorale. Treaba cu primarii aleşi dintr-un singur tur de scrutin trebuia să ne scoată în stradă. Pe toţi. Dar n-am mişcat niciun deget. S-au plâns doi jurnalişti la un ziar muribund, s-au bucurat doi gigei care au impresia că alegerile costă mult şi procesul democratic nu merită atâţia copaci tăiaţi şi ne-am trezit cu Gabriela Firea primăriţă.

Mai nasol e că ar fi câştigat oricine de la PSD. Până şi Geoană cred că putea să câştige Primăria Capitalei cu legea asta.

Prin urmare, data viitoare când nu-ţi convine ceva legat de Bucureşti adu-ţi aminte că şi tu l-ai lăsat baltă când s-a schimbat legea electorală. Şi că în felul ăsta te-ai abandonat pe tine de fapt.