in Branded

Chiar dacă n-am reuşit rezultatele aşteptate la Euro 2016, cred că ne-am ridicat la înălţime cel puţin într-o privinţă. Suporterii români au fost mai mulţi ca niciodată în tribunele stadioanelor franceze, au luat cu asalt Parisul, au dansat, s-au bucurat, au încurajat naţionala până în ultima clipă. Nu-mi amintesc niciun turneu final la care să fi văzut aşa mulţi români în tribune, eu am văzut o mulţime de poze de pe stadion în newsfeedul Facebook.

Cei de la Orange au simţit dinainte că va fi un campionat al suporterilor, aşa că ideea lor de campanie, #OrangeSponsorsYou a picat la fix. Sper că aţi văzut spotul, nu?

Clipul ăsta dinainte de meciul cu Elveţia chiar m-a făcut să zâmbesc. Oamenii s-au bucurat de fotbal, de atmosferă, a fost o adevărată sărbătoare a fotbalului. Şi nu doar cei din Franţa s-au mobilizat, ci şi fanii de acasă. Asta a fost adevărata noastră victorie de la Euro.

La fel s-a întâmplat şi cu înscrierile de la concursul #OrangeSponsorsYou, pe care am apucat să-l centralizez abia acum din motive de FITS. Felicitări câştigătorilor, urmează să vă contactez pentru a vă trimite premiile.

Locul 1: Alex Constantinescu:

Locul 2: Adinel Rusa:

Pentru locul al 3-lea am decis să aleg unul dintre cei care au comentat la postarea de pe Facebook şi m-a ajutat Random.org pentru asta. Felicitări, Daniel Necula.

random_org_castigator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu