in Casual stuff

7Days Giga: Copilul din mine a fost răzbunat!

7days_giga

Mai întâi au fost croissantele alea cu ambalaj albastru şi cele învelite în ciocolată. Dacă aţi copilărit în anii ’90 sigur la ştiţi. Încă se mai găsesc prin buticurile de cartier. Apoi au apărut croissantele 7Days. Erau super pufoase, cu cremă dulce, dar mult mai mici în comparaţie cu ambalajul. Şi cu prea puţină cremă. Chestia asta mă scotea din minţi când eram copil. De ce era aşa puţină cremă comparativ cu croissantele alea mai nasoale? O vreme m-am dat pe Chipicao, că aveau surprize mişto, apoi m-am lăsat de croissante şi m-am întors la ele abia când a apărut 7Days Max. 

Dacă e să mă întrebaţi pe mine, aşa ar trebui să fie un croissant normal, nici nu ştiu cine le mai cumpără pe alea care nu sunt Max. Şi pentru că au prins aşa bine, cineva s-a gândit să facă un croissant şi mai mare. Cel mai mare. E ca în Seinfeld, s-a stabilit care ar fi doza de croissant capabilă să omoare oameni şi l-au făcut puţin mai mic de atât. 7Days Giga e genul de chestie pentru care un om intră într-un magazin şi zice: daţi-mi croissant de toţi banii!

Mă rog, nu e vreo mare şmecherie, probabil că e doar un truc de marketing.  Vedeţi mai jos comparaţia cu un 7Days Max. Eu l-am cumpărat cu 7 lei de la magazinul din colţ, dar l-am văzut şi cu 8 lei prin centru. Recomandarea mea e să alegeţi două Maxuri cinstite decât un Giga.giga_max

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu