park_lake

Astăzi se lansează noul mall din Bucureşti, ParkLake, în zona Titan-Dristor. Aşa cum se zvonea încă de zilele trecute (şi cum se vede clar din pozele făcute de Victor), mall-ul încă nu e gata, senzaţia generală fiind de lucru neterminat.

Şi pe mine mă surprinde extrem de tare situaţia asta, pentru că a trecut doar 1 an de la fail-ul lansării Mega Mall şi ai crede că oamenii învaţă din greşelile altora. Dacă aveam pe mână comunicarea unui mall nu trimiteam nicio invitaţie înainte să văd că s-a pus şi ultimul bec din toată clădirea. Indiferent de termenele pe care mi le dădeau constructorii, puteau să se jure pe roşu, indiferent de presiunile brandurilor care aveau acolo spaţii închiriate, preferam să mai amân două săptămâni decât să mă fac de râs.

Mai ales că aveam argumentul suprem: „Aţi văzut cum s-au făcut de rahat cei de la Mega Mall şi cum le-a rămas în minte oamenilor fix chestia asta despre mall? Hai să nu facem aşa!”

Din păcate, cred că la ParkLake top of mind vor fi plantele de plastic din food court. În rest pare să fie interesant, dar era la fel de interesant dacă îl lansau peste o săptămână.

Fotografie împrumutată de la Gabriel.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu