Uneori, în viaţă, descoperi tinere talente şi simţi nevoia să le promovezi, să le ajuţi să se afirme. Alteori descoperi talente nu-aşa-tinere, dar la fel de talentate. Cum a fost şi cazul vloggerului Bobby, care este nou în peisajul Youtube-ului românesc. Bobby vloguieşte în limba engleză şi promite mult. Nişa pe care şi-a ales-o e una de video-uri scurte, sub 1 minut, în care spune poveşti despre antreprenoriat.

Deşi n-are mulţi abonaţi încă şi nici prea multe vizualizări, vlogul lui Bobby o să rupă e posibil să rămână în anonimat. Pentru că nici nu linge cactuşi, nici nu vorbeşte la trecerea timpului. Şi-atunci cine să-l înţeleagă? 😛

Acum serios vorbind, urmăriţi-l, e unul dintre oamenii cu o capacitate fantastică de sinteză. Plus că în jumătate de oră aţi văzut toate clipurile şi rămâneţi şi cu ceva în cap 😀

2 comentarii. Leave new

 • ti am dat raspuns pe blogul lui zoso si nu doar tie. se pare insa ca s-a simtit deranjat de puterea raspunsurilor mele si a decis sa le stearga pe toate. dar ma simt bine cand sunt cenzurat, inseamna ca deranjez, bineinteles ca adevarul doare.

  Zoso a zis la un moment dat: „Nu e voie, dar nu ne-a amendat nimeni până acum, deci se permite. Ce naiba, e simplu. Nu te-a prins nimeni până acum că ai omorât trei oameni? Se permite. Logică simplă”.

  Dar nimeni nu s-a gasit sa ii dea raspunsul:

  Daca eu parchez pe un loc 10 ani de zile si in tot acel timp trec pe langa mine cei care se ocupa cu blocarea rotilor si nu fac nimic ce se deduce de aici ? Ca se permite nu? Iar comparatia pe care a facut-o el nu ti se pare stupida? Pai daca tu omori trei oameni si nu te prinde inseamna ca se permite? NU ! Inseamna ca pur si simplu nu te-a prins nimeni pana acum dar te vor inchide daca te vor prinde, si poti face asta mergand singur la locul crimei ca sa o vezi pe pielea ta, la fel cum eu cu masina mergi zilnic la „locul crimei” (adica in locul „neregulamentar” pe care perchez) si nu imi face nimeni nimic, de ce? Pentru ca e permis.

  De ce nu a zis nimeni nimic? Pentru ca oare sunteti cu totii incompetenti? Sau prea orbi sa vedeti singuri adevarul? Sau pur si simplu sunteti prea spalati pe creier sau poate doar va considerati inferiori lui zoso (care e un ***** moderat de spiriduşi) si ii permiteti sa va manipuleze pentru ca nu ii puneti sub lupa cele zise de el?

  Ps. emailul asta nu exista, nu incerca sa imi dai reply, pe blogul tau am intrat prima data si nu voi mai intra niciodata deci nu incerca sa imi dai reply nici aici caci nu o sa il mai citeasca nimeni. Daca vrei sa inveti ceva din asta, invata sa gandesti singur si nu iti pune increderea in nimeni, nu lasa pe nimeni sa gandeasca pentru tine.

  Răspunde
  • ai zis tu singur. nu e permis, doar nu te-au prins. iar daca te-au prins acum, de ce te dai cu fundul de razatoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu