tastatura_over

Vine un moment în viaţa unui om în care simte că e cazul să pună punct şi să treacă într-o altă etapă. Vine un moment în care simţi că nu mai poţi lăsa lucrurile aşa cum erau şi trebuie să schimbi ceva. 

După ani de zile cu degetele pe tastatură, a venit momentul să renunţ. Trebuie să vă spun că nu fac asta cu sufletul împăcat. M-am opus cât s-a putut de mult, am amânat momentul până în ultima clipă (şi dincolo de ea). Practic, sunt obligat să agăţ tastatura în cui, pentru că aşa nu mai merge! 

Nu, nu mă las de blogging, însă e un pas aproape la fel de important pentru mine. Mi-am luat controller. De câteva zile, FIFA nu mai e la fel pentru mine.

Nu ştii ce-s alea greutăţile în viaţă până când nu faci trecerea de la tastatură la controller. Am fost un copil sărac, am băut suc la TEC, am mâncat margarină cu gem şi supă la plic, dar nimic din toate astea nu m-a pregătit pentru muntele de frustrare pe care trebuie să-l urci când renunţi la ASD, Q şi W.

Vreau să înţelegeţi clar cam de unde am plecat: eu sunt ăla care la competiţiile pe consolă venea cu adaptor de tastatură şi bătea multă lume doar cu pase-pase-gol, fără niciun dribbling.

Am luat decizia asta pentru că efectiv nu mai făceam faţă în Online Seasons. Aşa că pentru moment m-am retras în Single Player şi învăţ. Sunt ca un copil care învaţă să meargă pentru prima oară. Momentan nu-mi dau seama cum o să pot suplini eu 16 ani de automatisme, sau cât timp o să-mi ia. Dar sunt pregătit! Voi câştiga! (la un moment dat. sper.)