Poate că n-a fost un an WOW. N-a fost nici un an prost. Am economisit mai mult, am călătorit cam tot atât cât în 2015, am făcut multe planuri pentru anul viitor. Probabil că a fost anul în care lucrurile s-au aşezat. Prieteniile s-au întărit (datorită câtorva evenimente – unele plăcute, altele mai puţin plăcute), colaborările s-au consolidat, blogul a crescut. 

În septembrie, după Webstock, mi-am propus să mă ocup mai serios de blog, mi-am setat nişte obiective legate de cum scriu, am trecut la etapa următoare, chiar dacă scriu zilnic de mulţi ani. Acum a venit timpul să mă concentrez pe ceea ce public. Asta s-a văzut şi în trafic, iar îmbunătăţirile vor continua. 

Las mai jos un YoY ca să-mi aduc aminte peste ani.

Cred că primul lucru care îmi vine în minte legat de 2016 e că am mâncat mai bine. 10 kg în plus nu mint! Motiv pentru care m-am apucat de sport. 

2015 Media Recap. PRbeta. Dalboka. Roma. Asta îmi amintesc din primele luni ale anului.

Apoi 10 zile la Sibiu, la FITS. Un obiectiv pe care mă bucur că l-am atins. Live-uri, Tim Robbins, clubul festivalului. O cununie civilă. Vacanţă în Zagora. Avioane pe deasupra capului în Skiatos. 

Team Comm. Petrecerea burlacilor. Nuntă. Enescu. Alba-Iulia. Sibiu. Braşov.

Sigur, a fost şi cu stres, şi cu nopţi nedormite, şi cu ceva probleme de sănătate. 

Anul viitor o să vină cu ceva schimbări destul de mari, cred că sunt gata. Hai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu