Pentru că a venit weekendul şi vremea se anunţă destul de bună, vă recomand să treceţi pe la IKEA Popas Urban. Când am trecut pe-acolo am fost destul de surprins să descopăr câteva obiecte pe care nu le am în casă şi care mi-ar trebui. În special în zona de bucătărie!

IKEA Popas Urban e fix pe Calea Victoriei, lângă Teatrul Odeon, la numărul 46. Nu e un punct de vânzare, e un fel de showroom-concept, deschis doar până pe 29 martie. O să găsiţi amenajări similare cu showroomul IKEA din Băneasa, însă veţi avea şansa să prindeţi şi diverse evenimente legate de cultura suedeză. IKEA Popas Urban s-a deschis pe la mijlocul lui februarie şi a găzduit de atunci ateliere pentru copii de 1 şi 8 martie, cursuri de limbă suedeză, workshopuri de cultură suedeză şi multe altele. Duminică, 19 martie, au concert We Singing Colors, care se va desfăşura cu lumina stinsă. Găsiţi tot programul aici.

IKEA Popas Urban e deschis în fiecare zi între 12:30 și 21:30.

Mie mi s-a părut o idee excelentă, oamenii interesaţi de mobilă pot merge pe Calea Victoriei, în felul ăsta lăsând magazinul liber pentru cei care au venit cu scopuri serioase în Băneasa: chifteluţe şi hotdogi. 

Nu, nu au hotdogi şi la Popas Urban, am întrebat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu