in Filme

Unul dintre serialele pe care le aşteptam cu inima strânsă încă de când a fost anunţat. Channing Tatum face un serial poliţist românesc în care joacă Florin Piersic Jr. şi care va fi dublat în engleză? Din start sună dubios.

Însă trailerul n-arată rău deloc. E clar că serialul va fi o parodie, un fel de Starsky şi Hutch meets Comisarul Moldovan. Am citit şi câteva articole pe tema asta, se pare că Tatum a fost fascinat de tot ce-a însemnat filmul american distribuit pe sub mână în comunism, cu dublajul Irinei Nistor şi a vrut să facă o variantă în oglindă: un film românesc dublat în engleză.

Primele cadre sunt promiţătoare, merită să-mi fac abonament la Amazon Prime. Serialul apare pe 4 august, primele 7 zile sunt gratuite. Nu mi-e clar încă dacă va fi pus tot sezonul din prima sau câte un episod pe săptămână. IMDB zice că vor fi 6 episoade, toate lansate concomitent. Ceea ce ar face lucrurile destul de simple. Poate fi vizionat lejer într-un weekend. Oricum, abonamentul este 3 euro pe lună în primele 6 luni. Nu-i o avere, o să arunc un ochi pe acolo cu ocazia asta, deja am câteva seriale pe care aş vrea să le văd din ceea ce oferă Amazon.

https://www.youtube.com/watch?v=ObfvbbByU0s

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu