UBER şi-a pierdut licenţa de operare în Londra. Detalii.
Principalele probleme identificate de autoritatea care reglementează autorizaţiile de transport sunt legate de modul în care UBER tratează încălcările grave ale legilor, modul în care sunt obţinute certificatele medicale ale şoferilor şi modul în care sunt obţinute un fel de fişe de cazier care să ateste că şoferii n-au condamnări la activ.

Cablul de date dintre America şi Europa plătit de Microsoft şi Facebook e finalizat şi va fi funcţional în 2018. Detalii.
Cablul e plasat la 5 km sub nivelul oceanului şi va putea să transporte 160 de Terabiţi pe secundă. Este deţinut în co-proprietate de Microsoft, Facebook şi Telxius – un operator de telefonie mobilă din Spania. Un capăt este în Virginia Beach, în apropiere de Norfolk, iar celălalt capăt este în Bilbao, în Nordul Spaniei. Greutatea totală a cablului: 4600 de tone.

Google a cumpărat echipa de dezvoltare de la HTC. Detalii.
Afacerea a costat 1.1 miliarde de dolari şi e vorba de 2000 de oameni din echipa de Research & Development care au lucrat pe proiectul Pixel, plus câteva patente ale HTC pentru care Google a luat drepturi neexclusive.

Cristi Dimitriu trece de la conducerea agenţiei de presă News.ro la postul de Head of Corporate al GMP PR. Detalii.

Mişu Predescu se întoarce la ProTV în locul Adelei Harnagea. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: filtre Instagram pe live video, fan sponsorship pe Youtube, Instagram autoplay audio şi 4-grid, Facebook testează funcţia snooze, reclamă pe Snapchat făcută cu Spectacles, Google Earth crowdsourcing.