in Jocuri

Am testat Frantics, cel mai nou titlu din platforma PlayLink (PS4)

Săptămâna trecută am primit early-access la cel mai nou joc de pe platforma PlayLink – jocurile sociale de la Playstation. Am povestit pe larg acum câteva luni despre jocurile din platforma PlayLink, sunt nişte boardgame-killers cum le-am zis eu, nişte jocuri construite pentru Playstation care se folosesc mult de telefonul mobil. Practic acela este controllerul şi astfel pot fi implicaţi până la 6 jucători.

Aşa e şi Frantics, care mi se pare mult mai complex decât ceea ce am jucat până acum. Sunt mai multe mini-jocuri, în care trebuie să faci chestii diferite. Sunt 14 jocuri în total, care se pot juca şi single player, dar şi ideal ar fi să aveţi 3 prieteni alături de care să îl testaţi.

Mini-jocurile sunt alese random, în grupuri de câte 4 pentru fiecare joc. Punctajele se adună pentru o rundă finală, în care se stabileşte câştigătorul.

 

Mini-jocurile au nume funny, gen „Parachuchu” sau „Chair riots”, iar taskurile sunt ceva mai grele decât la alte jocuri. Eu n-am reuşit să câştig niciunul la single player. 

Per total mi se pare un joc în care contează mult mai mult competiţia, mai ales că există tot felul de posibilităţi de a-i sabota pe ceilalţi. E mai mult joc şi mai puţin fun faţă de That’s You sau SingStar. Diferenţa e că de celelalte e posibil să te plictiseşti după un joc (chiar dacă melodiile sau întrebările sunt diferite), în timp ce aici te poţi juca de mai multe ori în aceeaşi seară.

Îl puteţi cumpăra de aici, e 90 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu