Documentarul ăsta abia a apărut pe Netflix şi mi-a făcut duminica trecută mai frumoasă. Titlul e destul de clar. O să vedeţi case mişto, case construite în locuri bizare, sau cu forme ciudate, genul de case care câştigă concursuri de arhitectură. De-alea de reviste, în care pare că nu locuieşte nimeni, atât de bine sunt puse la punct. Mă rog, de obicei chiar nu locuieşte nimeni, că sunt case de vacanţă multe din ele. 

Vă recomand să faceţi o porţie de paste, să deschideţi o sticlă de bere (da, ştiu, pastele merg cu vin, ghinion) şi să savuraţi cele 4 episoade de câte o oră. Sunt împărţite pe categorii: munte, pădure, coastă şi sub pământ. 

Mie mi-au adus aminte de documentarele alea mişto de pe Discovery Travel, pe care nu le prindeam niciodată de la început şi la care rămâneam ore întregi să mă uit atunci când se mai difuzau maratoane de 4-5 ore. La momentul ăla nici nu visam că o să existe un site pe care să intru şi să văd orice episod vreau, în ordinea în care am eu chef, de pe orice dispozitiv am chef.

Am pus trailerul în spaniolă pentru că n-am găsit ceva în engleză. Din ce-am văzut, seria asta a fost pe BBC acum câţiva ani, pe Youtube sunt tot felul de clipuri de acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=1CpOhJdLSL8

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu