in Food

Zilele trecute s-a lansat un nou burger în ediţie limitată la McDonald’s. Maestro Burgers merg spre zona de fast-food „gourmet”, dacă putem să-i spunem aşa. N-am ajuns la prezentarea lor oficială, însă imediat ce s-au lansat am vrut să testez, mai ales că Radu a comparat Epic beef cu Bacon Clubhouse, pe care eu îl consider cel mai bun burger de la McDonald’s (şi care apare tot în ediţie limitată, din când în când).

Epic Beef are două felii de carne, nişte bacon, nişte cheddar, ceapă roşie, muştar cu hrean şi salată. Însă gustul nu mi se pare că se apropie atât de mult  de Bacon Clubhouse, ci e mai puţin interesant. Muştarul acela cu hrean se simte mai mult, iar restul ingredientelor sunt altfel proporţionate, aşa că feelingul general este diferit. Prefer un Big Mac în orice moment (exceptând perioadele în care apare Bacon Clubhouse), însă dacă aveţi chef de ceva nou puteţi să-l testaţi până pe 24 mai.

Sandvişul costă 18 lei, iar meniul e 24 de lei. Eu mai am pe listă şi Glorious chicken, deşi Bacon Clubhouse cu pui nu prea mi-a plăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu