in Casual stuff

Am testat Bacon Clubhouse Beef

bacon_clubhouse

Eu + fast food-urile = <3

Nu insist pe tema asta, am mai discutat. Mănânc mult mai rar în ultima vreme, Calif o dată pe lună, McDonald’s de 2-3 ori, KFC o dată pe lună, plus celelalte tot cam aşa. Nu prea mult, din punctul meu de vedere.

De-aia n-aveam cum să ratez un sandviş nou de la McDonald’s. L-au pus la vânzare pe 27 februarie la ora 10:00, pe la 13:00 m-am nimerit la un McDrive şi a fost o alegere simplă.

Tot ce pot să spun e că Bacon Clubhouse Beef e spectaculos. Nu doar că e mai bun decât orice burger de fast-food pe care l-am mâncat, dar bate şi unii burgeri de pe la restaurantele din Bucureşti. Chifla e mult mai pufoasă decât cele obişnuite de la Mc, amestecul de ingrediente e mai echilibrat, iar cantitatea e perfectă, nici prea mult, nici prea puţin. Nu mă entuziasmez des la fast food, dar şi când o fac… 😀

Serios, merită încercat. Varianta cu pui nu-mi inspiră prea multă încredere, dar cel cu vită sper să rămână pe termen nelimitat în ofertă.

3 comentarii. Leave new

  • Ultima oară cînd am mîncat la Mac am luat niște oferte Combo (burger + carotfi sau suc) și sub carnea din chiflă am găsit niște negreală de pe plită, de m-am scîrbit maxim…am jurat că nu mai mănînc la ei. În schimb sunt tentat să încerc din ce în ce mai des La Plăcinte…

    Răspunde
  • Cat costa noul burger?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu